dogadjaji

ZAVRŠNO VEČE "ZLATNA KACIGA 2016.", KRUŠEVAC

Završno veče 24. Festivala humora i satire „Zlatna kaciga“ održaće se 1. aprila 2016. godine u Kulturnom centru Kruševac i Bioskopu Kruševac.




Program Festivala počeće od 17 časova crtanjem karikatura u Klubu Kulturnog centra Kruševac pod nazivom „Poznati karikaturisti crtaju za Vas“, a u 18 časova i 30 minuta u Galeriji Kulturnog centra Kruševac biće otvorena izložba nagrađenih i odabranih karikatura na temu „Nacionalne kuhinje“, kada će biti dodeljena nagrada „Klasovo majstorsko pero“ karikaturisti Milenku Kosanoviću i nagrade Festivala za mlade do 18 godina na temu „Ljubav“.

U 20 časova u Bioskopu Kruševac biće dodeljena priznanja „Zlatna kaciga“ za karikaturu i pisanu formu sa konkursa na temu „Nacionalne kuhinje“, priznanje „Vitez od Čarapanije – Ser Hardi“ karikaturisti Nedeljku Uboviću i priznanje za životno delo glumici Radi Đuričin.

Dan pre, 31. marta u 19 sati u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac biće postavljena izložba poznatog turskog karikaturiste Eraja Ozbeka, dobitnika „Zlatne kacige“ za karikaturu na prošlogodišnjem konkursu.

Preuzeto sa linka!

Administrator ШИПАК

0 коментара:

Шипак, Београд.Сва права су задржана!Дизајн блога Игор Браца Дамњановић. Омогућава Blogger.