dogadjaji

PISMO UREDNICIMA ČASOPISA "ŠIPAK"


PISMO UREDNICIMA ČASOPISA "ŠIPAK"
            Već vas vidimo kako objavljujete: "Kakvi UREDNICI, kakvi bakrači!? ŠIPAK ima samo jednog i to - glavnog i odgovornog urednika".
            Malo sutra, gospodo: Igore, Damjanoviću, Braca i DIB"! Ni juče niste mogli da nas zajebete, prizivajući streličara Robin Huda iz Šervudske šume Ujedinjenog kraljevstva! Gde vi to živite kad verujete da možete obrlatiti poštenu javnost i zameniti teze, podmećući jedno za  četiri puta po dva komata kukavičjih - tobož satiričnih jajcadi? Igore, Damjanoviću, Braca i DIB: zašto nam prodajete muda za bele bubrege? Zar mislite da smo sisali vesla osmerca sa kormilarom? Kome prizivate Robina Huda? Zar ste uvereni da ne znamo iz kojih šuma i gora duva vetar?
            Upravo smo slobodnim stilom skočili sa kruške-karamanke, samo da bi prisustvovali i proslavili  akciju uvoznog engleskog šumskog streličara, pri preraspodeli društvenog bogatstva u korist osiromašenih. Kao: mi smo od juče, pojma nemamo! E, urednici, kad je tako - da vam otvorimo svih osam očiju!
            I ptica na grani cvrkuće da su  četiri urednika ŠIPKA udružili rad za našu aktuelnu vlast. Pod firmom "Satirom ćemo da vas satiremo", u stvari, krijete svoje pravo cvrkutanje. Duboko smo uvereni da ste  sva četvorica - udruženim uredničkim snagama - sredili da u novom sazivu - dva dana biramo starog predsednika parlamenta. Ako vam je to prošlo - Robin Hud neće!
            Evo, baš smo naseli! Ušetaće u naš krajolik poštenjačina Robin i levom rukom odapeti strelu pravo u centar socijalne pravde i jednakosti! Gospodo urednička - Igore, Damjanoviću, Braca i DIB da vas upozorimo kako znamo za jadac, iako ne trošimo piletinu iz zdravstvenih razloga! Najavili ste dolazak šumskog borca za prava siromašnih, a "slučajno" zaboravili da napomenete da dolazi na zvanični poziv naše aktuelne vlade! Kad je tako - sve je jasno: Robin Hud će totalno promeniti svoju šumsku socijalnu politiku i dodatno opelješiti sirotinju!
            Hvala što nećete objaviti ovo pismo!
                       
                    Korisnici usluga Doma "SIROTINJO, I ROBIN HUDU SI TEŠKA"               
           
           
              
              

               

Administrator ШИПАК

0 коментара:

Шипак, Београд.Сва права су задржана!Дизајн блога Игор Браца Дамњановић. Омогућава Blogger.