Alma

XV KONKURS ZA NAJKRAĆU KRATKU PRIČU

XV KONKURS ZA NAJKRAĆU KRATKU PRIČU

Naslovna strana prošlogodišnjeg zbornika

Приказује се fosilni-zapis-s.jpg
Izdavačka kuća „Alma”, u saradnji sa „Beografitima”, organizuje XV konkurs za najkraću kratku pričuŠalju se do tri neobjavljene priče ne duže od 15 redova (900 znakova). Nema nikakvih tematskih ili žanrovskih ograničenja. Priče, odštampane u jednom primerku (pošto priče skeniramo, više nisu potrebna tri primerka), potpisuju se šifrom, a razrešenje šifre dostavlja se u zasebnoj manjoj koverti, gde se navode i osnovni podaci o autoru (datum i mesto rođenja, zanimanje, književni rad, saradnja sa časopisima, objavljene knjige, adresa, telefon, imejl adresa...). Žiri će dodeliti I, II i III nagradu. Priče, potpisane imenom i prezimenom, mogu se poslati i elektronskom poštom, i u tom slučaju ne učestvuju u konkurenciji za nagrade, ali će biti objavljene u zborniku – ukoliko to svojim kvalitetom zavređuju.

Radovi se šalju na adresu:
Alma
Molerova 62-A
11000 Beograd

ili

Alma.izdavackakuca@yahoo.com
Pošto veliki broj mejlovaiz nepoznatih razlogane stiže do nassvima koji priče pošalju elektronskom poštompotvrdićemo da smo njihov mejl primiliUkoliko vam ne odgovorimo, molimo vas da priče pošaljete ponovo. 
Konkurs je otvoren do 1. septembra 2016. godine. Žiri će proglasiti pobednike 15. oktobra. Objavljene priče neće se honorisati. Autorski primerak zbornika nije predviđen.
Sve informacije o konkursu, nagradama, predstavljanju knjige i sl. biće objavljene na sajtu www.alma.rsNa ovom sajtu mogu se pročitati svi zbornici s prethodnih konkursa.
 

Administrator ШИПАК

0 коментара:

Шипак, Београд.Сва права су задржана!Дизајн блога Игор Браца Дамњановић. Омогућава Blogger.