Čivijada

''ЧИВИЈАДА'' 2017

''ЧИВИЈАДА'' 2017

Резултат слика за čivijada 2017

ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ НАЈБОЉИМА
Нинусу Несторовићу припала награда за најбоље афоризме, Томислав Дрвар написао најбољу причу, а Зоран Михајловић аутор је најбоље карикатуре
**************************************************
Проглашење победника за најбољи афоризам, сатиричну причу и карикатуру по наградном конкурсу “Чивијада 2017” и промоција листа ''Чивија'' одржано је синоћ у шабачком позоришту.
Жириу саставу: Зоран Николић Зозон („Блиц“), Бојан Љубеновић („Вечерње Новости“) и Зоран Карајић (директор шабачког позоришта), донео је следћу одлуку:
Прву награду за афоризме добио је Нинус Несторовић, другу Марјан Ангеловски (Македонија), трећу Братислав Костадинов.
Најбољу причу написао је Томислав Дрвар, другу награду поделили су Александар Чотрић и Данијела Вучевић, а трећу је освојио Миле Пушкарић.
За најбољег карикатуристу на овогодишњој Чивијади проглашен је..Зоран Михајловић,. другопласирану карикатуру нацртао је Шпиро Радуловић, а аутори карикатура којима је припала трећа награда су Сава Бабић и Никола Драгаш.
Вече је зачинио Проф Др Димитрије Панфилов: “Смех је лек”.
Чивијашки час у шабачким основним школама одржан је током преподнева, а држали су га проверени мајстори дечијег хумора и сатире: Раде Ђерговић, Александар Чотрић и Никола Драгаш.

Administrator ШИПАК

0 коментара:

Шипак, Београд.Сва права су задржана!Дизајн блога Игор Браца Дамњановић. Омогућава Blogger.