humor

МИЛАН КУРИЏА: НЕМА МУШКИХ РОДА





НЕМА МУШКИХ РОДА

Резултат слика за РОДЕ
           
            Нешто је са родама запело. Наши биолози су детаљно истражили ово питање. Уочили су да је број рода знатно мањи него прије. Прецизније, мање их је за пола. Онда су се дали у истраживање. И видјели гдје је проблем. Нема родаца, односно мушких рода.
            Феномен је невјероватан. Нигдје у живом свијету се такво нешто није десило. Тражили су их авионима, аутима, тражили их извиђачи, али родаца нигдје. Онда су погледали на сателитске снимке са Google map-a и уочили огромну групу родаца на окупу. На скупу родаца су биле огромне бине, јако озвучење и неке од мушких рода које крилима млате и нешто објашњавају. Истраживачи су онда отишли на лице мјеста и утврдили да је у току предизборни митинг за избог првог међу родцима. Никоме од родаца није пало на памет да се спушта на југ носећи бебе, када се рјешавају најважнија питања.
            Таман када су утврдили да овдје на југу нема родаца, сазнали су да женске роде нису донијеле бебе. Опет није било јасно гдје је проблем, јер су оне могле донијети бар пола беба од оног броја које су заједно са мушким родама раније носиле. Али, беба нема. Опет су ангажовали стручњаке који су истраживали све податке, од боје перја рода до носивости. Ништа од тога није био проблем, него нешто сасвим неочекивано. Роде нису могле донијети бебе јер су биле оптерећене корпама, руксацима и разним другим стварима. Носиле су ствари из шопинга и колица у шопинг, па мјеста за бебе није било.
            Отквирена је дакле квака. Родци на митинзима, а роде у шопинзима.
Како онда ријешити дефицит беба? Прва је могућност да се бебе транспортују само у вријеме када нема митинга, или попуста у шопинзима. Ова могућност је одмах отпала, јер се све вријеме овог свијета дијели на предизборно и изборно, а шопинзи на добре и још боље. Друга је могућност да се избаце роде и пређе на давно опробане и помало заборављене методе добијања дјеце. И ова друга могућност је мало вјероватна, јер се стара процедура добијања дјеце већ поодавно не користи за те намјене, већ искључиво за забаву и разоноду.

Куриџа Милан



Administrator ШИПАК

0 коментара:

Шипак, Београд.Сва права су задржана!Дизајн блога Игор Браца Дамњановић. Омогућава Blogger.