događaji

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ЧАСОПИСА "ШИПАК"






Поштовани пријатељи, драги љубитељи Шипка,
иза нас је још једна успешна и инспиративна година на коју смо одреаговали онако како најбоље знамо, а то је хумором, сатиром, афоризмом, карикатуром...
У 2019. години наш и ваш часопис је почео да се штампа. Истина, скромно, али сте ипак ове године први пут могли да осетите ШИПАК.
2019. године радили смо и брже и боље, а и јаче него претходних година и захваљујући томе број сарадника и читалаца се повећао.
Поред нових сарадника из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине успоставили смо сарадњу са словачким колегама из часописа Хуморикон који су превели и објавили велики број прилога наших сарадника.
Такође, имали смо одличну сарадњу са хрватским, бугарским, руским, пољским... сатиричарима и карикатуристима на обострану корист и задовољство.

У ову 2020. годину улазимо пуни елана, идеја и снаге за нове пројекте и због тога ће нам више него икад у историји бити потребна ваша помоћ и подршка.

Јавите нам се и шаљите своје предлоге и идеје. Постаните наши администратори, радио/јутјуб спикери, графички уредници, било шта што ће помоћи да Шипак настави да расте.

У години која долази желимо вам више смеха, али и више памети (изборна је година).
Уживајте у ШИПКУ!
Срећни празници!
Само за одважне!

П.С. Придружите се гласању за афоризам и карикатуру године!
Редакција Шипка


Administrator ШИПАК

0 коментара:

Шипак, Београд.Сва права су задржана!Дизајн блога Игор Браца Дамњановић. Омогућава Blogger.