Aleksandar Čotrić

АЛЕКСАНДАР ЧОТРИЋ: НЕПРИЈАТЕЉ

НЕПРИЈАТЕЉ

AmarNat Deck – Izdaja i Neprijatelj – Kartanje sa Sudbinom

Нама су у држави потребни строги ред, рад и дисциплина. Сви морају да привређују, а не да беспосличаре и досађују се. Све врсте непослушности, нерада и криминала треба најоштрије кажњавати. Ми великим и одлучним корацима идемо ка нашем циљу и постајемо водећа земља по производњи, путевима, пругама, аеродромима, запослености, инвестицијама, платама и пензијама.
Срећу људи која се осећа на сваком кораку не сме нико и ништа да помути. Људи су весели када виде да наше заставе са најлепшим грбом лепршају на јарболима, на државним институцијама и са сваког прозора. Наше национално осећање је пробуђено и ништа и нико га не сме више гушити, као што је било у прошлости.
Морамо у овим тешким тренуцима сви да будемо уједињени и да се окупимо око једне партије и председника. Због сложености ситуације и опстанка нације морају да буду ограничена права и слободе. Неопходно је да сви медији буду на линији државног јединства, патриотизма, одговорности и служења заједници. Сада је најважније да сви дишемо, мислимо и осећамо као један.
Ми смо силно војно ојачали и обезбедили толико авиона, тенкова, топова, рактених система и борних возила да се никога не плашимо. Сада сви наши спољни непријатељи страхују од нас с правом. Спремни смо да бранимо и нашу земљу и наш нарог где год буде нападнут. Зато су нам потребни будући војници.
Породица мора да буде чврста заједница која ће имати ауторитативну главу куће, а жене морају да рађају што више деце. Деца у школи морају да се уче родољубљу, мржњи према непријатељу и поштовању националних и традиционалних вредности. Црква мора бити уз власт и благословити мудре одлуке и потезе државног руководства, јер само то гарантује духовну, националну и државну саборност.
Доста су лажна елита и набеђени интелектуалци критиковали, исмевали и омаловажавали грандиозне успехе које су заједно остварили власт и народ.
И због свег набројаног, хитно и најсуровије морају да се заустави и елиминише унутрашњи непријатељ који се, у жељи да дође на власт, користи свим познатим фашистичким и нацистичким методима.

Александар ЧОТРИЋ

Administrator ШИПАК

0 коментара:

Шипак, Београд.Сва права су задржана!Дизајн блога Игор Браца Дамњановић. Омогућава Blogger.