humor

ЖИВОЈИН ДЕНЧИЋ (1939-2020): МИЛИОНИ


МИЛИОНИ

Rodjendanska torta Kofer pun dolara|Prodaja KOLAČA Novi Sad

И површна анализа било ког трошења пара у Друштву за заштиту живо-тиња у Горњој Клисурии открива шокантне податке о расипању пара на скупа путовања привилегованох. Овакво расипање и пљачка није забележена у историји Друштва. Извештај о пређеним километрима су напросто запрешашћујући. Про-сто је невероватно да је могуће за годину дана прећи возилима скоро милион кило-метара. О трошењу пара у нашем Друштву за заштиту животиња говоре подаци до-бијена на Светски дан сиромашних – 17. окробар ове године.
Друштво за заштиту животиња у Горњој Клисури располаже са осамнаест аутомобила. Недостају подаци о деветнаестом возилу – новом џипу председника нашег друштва госпође Данијеле Геочеловић Живадиновић. Осам возила домаће производње набављено је у једном цугу, а госпођа Геочеловић Живадиновић је об-јаснила да је тако велики број возила купљен за потребе ефикасног рада дисци-плинског суда и да ће се сва ова возила отплатити кроз уштеду на трошковима одржавања и утрошка горива.
Као што се може претпоставити на челу колоне расипништва у коришћењу службених возила је председница годпођа Данијела Геочеловић Живадиновић. Од када је добила џипче Опел антару председница не излази из њега. За годину дана она је само овим возилом прешла преко сто педесет хиљада кило-метра, иако тврди да је прешла само сто честрдесет две хиљаде и четири стотине и шездесет километара. Ако пређене кило-метре поделимо са бројем дана испада да је председница госпођа Геочеловић Жива-диновић сваког дана прелазила у просеку по три стотине шездесет километара.

Живојин Денчић


Administrator ШИПАК

0 коментара:

Шипак, Београд.Сва права су задржана!Дизајн блога Игор Браца Дамњановић. Омогућава Blogger.