Časopis Šipak

МОМИР ВАСИЋ - ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА

 

Прес конференција

 


-Изузетна ми је част и особно задовољство да поздравим представнике најеминентнијих медија на прес конференцији наше странке, коју смо уприличили уочи сутрашње предизборне шутње.

Они који нас не воле и нису вечерас дошли, неће бити добродошли ни прекосутра навече кад наша странка буде славила убједљиву побједу на изборима.

Прије почетка изборне ћутње желим да вам саопштим резултате проведених анкета који недвосмислено указују на изванредан рејтинг наше странке и на убједљиву побједу на предстојећим изборима.

Ми би могли мирне душе већ сада прогласити изборну побједу, али ћемо сачекати прекосутра деветнаест часова да вам саопштимо прелиминарне резултате и отворимо побједничку флашу шампањца.

Наша партија на ове изборе излази са слоганом '' Не дозволимо да глас народа прерасте у јаук''.

Учинићемо све да се  овом земљом чује само пјесма а не кукњава и лелек.

Имате ли питања?

-Ана са ''ЛОТ'' телевизије. Хоћете ли за гледаоце наше националне телевизије открити изворе који су саопштили резултате анкете?

-Свакако, зна се да смо увијек били транспарентни у своме раду, па и данас. Први извор је баба Станија, која је у плећки прасета које смо заклали за централни предизборни митинг видјела велику гомилу људи у нашој странци, што тумачи великом излазношћу гласача који ће гласати за нас.

Други извор је баба Зорка која је бацала пасуљ и видјела да нам предстоји велика побједа, док је тетка Спаса у картама видјела велику радост и вођу на коњу.

Кад се ти резултати укрсте са гледањем у шољу комшинице Живане, која је недвосмислено потврдила да нам стоји велики добитак и радостан глас у кући, мора бити јасно и невјерним Томама да нам предстоји убједљива побједа.

Стога вас све позивам да прекосутра увече са наше прес конференције извјестите народ о нашој великој побједи и најавите нову еру просперитета и бољитка.

Administrator ШИПАК

0 коментара:

Шипак, Београд.Сва права су задржана!Дизајн блога Игор Браца Дамњановић. Омогућава Blogger.