Amorimcartoons

AMORIMCARTOONS: Рад удостоји човека

 



Рад удостоји човека

Али синдром сагоревања...

 
ОБЈАВИ
 

Следећег 1. маја у неколико престоница света одржаће се протести против незапослености садашње генерације индустријских робота. Са напретком вештачке интелигенције, 99 одсто застарелих машина ће ићи на рециклажу, док ће незапослена људска бића све гледати смејући се и са сузама у очима.

Шта подстиче лажне вести? Алгоритми који дају приоритет ангажовању бирајући које постове корисници виде у свом фееду вести. Овде никада нема кризе горива.

Уклањање лажних вести са платформи друштвених медија

Фок Цорп. ће морати да плати 787,5 милиона долара за подношење тужбе за лажне вести због пораза Доналда Трампа. У почетку је Фок Невс мислио да је то још једна лажна вест, али је откривено да ниједна компанија није укључена у ову одлуку.

Под кинеским очима, Иран и Саудијска Арабија су обновили односе након седам година борбе у више кругова. Временом: победник борбе је био судија.

Украјински председник Володимир Зеленски затражио је од кинеске голубице мира помоћ против руског освајача. Путина је Си Ђинпинг оштро укорио и после вечере је отишао на спавање без десерта.

Актуелни амерички председник Џо Бајден потврдио је да ће бити кандидат на следећим изборима 2024. Док се не појављује ниједан други кандидат за Демократску странку, Бајден испуњава улогу страшила да уплаши птице.

И наставља се драма досељеника и њихових прелазака милиона светлосних година.

И на крају, Елон Муск, власник експлодираног Твитера, одлучио је да у свемир пошаље најмоћнији брод у историји. Акционари СпацеКс-а забринути су што резултат није била ни најснажнија експлозија у историји.

Хвала на пажњи.

До следеће недеље!

Administrator ШИПАК

0 коментара:

Шипак, Београд.Сва права су задржана!Дизајн блога Игор Браца Дамњановић. Омогућава Blogger.