Amorimcartoons

AMORIMCARTOONS - Дарвинова теорија еволуције још увек функционише

 


Отворите у апликацији или на мрежи

Велико пацифичко смеће, смештено између Калифорније и Хаваја, постало је неочекивани екосистем са репродукцијом врста. Логично, Чарлс Дарвин је био у праву и природа је решила проблем. Можете наставити да загађујете океане...

Ускоро ће Индија престићи Кину као најмногољуднија земља на свету. Путовања у колонизацију Марса су напуштена због недостатка простора. Сада је циљ да се колонизује Јупитер или Бетелгезе (870 милијарди километара у пречнику).

Суданске оружане снаге преговарају о прекиду ватре са паравојском. Обе стране у сукобу су изјавиле да ће прекинути ватру чим им понестане метака.


Главне друштвене мреже настављају да побољшавају своје политике модерирања садржаја. Голотиња не може. Пуцање са стотинама мртвих и рањених, ок. Пуцање које промовише гола особа, да, али са црним тракама.

У међувремену, севернокорејски лидер Ким Џонг Ун заказује састанак са својим психоаналитичарем да би решио неке проблеме из детињства.

Путовање бразилског председника Луле у Кину било је веома продуктивно. Приликом сусрета са кинеским председником Си Ђимпингом, потписано је на десетине трговинских споразума, он поручује долар, НАТО и рат у Украјини. На састанку је било речи и о његовој кандидатури за Нобелову награду за мир

Хвала на пажњи.

До следеће недеље!


Напомена: превод с енглеског: Гугл преводилац!

Administrator ШИПАК

0 коментара:

Шипак, Београд.Сва права су задржана!Дизајн блога Игор Браца Дамњановић. Омогућава Blogger.